Sunt afisate rezultatele de la 1 la 4 din 4
    alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 470

Implicit Adresa salariati

Am si eu o situatie care cred ca nu a fost prevazuta in soft si anume: am salariati care la adresa in nomenclator nu le pot introduce numarul apartamentului de ce? simplu pentru ca programul nu permite decat numere iar la ei am ap. 4A, asa e trecut pe cartea de identitate, acuma cazul concret sunt si eu care sunt in aceeasi situatie. Cum se poate rezolva acasta problema?

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 712

Implicit

Campul respectiv nu poate fi modificat, voi analiza posibilitatea adaugarii unuia nou...

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 470

Implicit

O veste ceva despre acest camp necesar , am tot mai des salariați care se regăsesc în situația de a avea la Nr de apartament și litere și când le emit o adeverință mereu mă atenționează că iar le-am greșit apartamentul.

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 470

Implicit

Trecura 4 ani si eu tot in aceeasi situatie sunt, fara sa pot da adeverinete ca mi se intorc ca neconforme ca numarul de apartament este 4a conform: act de vanzare cumparare, conform cadastru si conform carte de identitate, oare cam cati ani voi mai emite adeverintele pentru acest banal camp incomplet din nomenclatorul de personal? Ca pentru cazul meu concret adeverintele din mentor sunt inexacte.

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •