Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Sunt afisate rezultatele de la 71 la 80 din 80
    Data inscrierii
    April 2009
    Posturi
    114

Implicit

Am testat dar tot asa le importa. In schimb am gasit o solutie mai rapida de rezolvare. Dupa import, pe factura de intrare se merge la UM si se selecteaza al doilea rand, Enter. Screenshot 2025-01-28 143237.png In felul asta pune cantitatile si preturile corecte. Acelasi lucru trebuie facut si pe receptie. Daca gaseste cineva alta solutie, rog sa posteze.
    Ultima oara editat depetrisor; Acum 3 Saptamani la 16:00

Data inscrierii
    March 2021
    Posturi
    12

Implicit

Citat Original a fost postat de Irina Vezi Post
    IDDescarcare va fi disponibil in versiunea urmatoare. Urmariti newsletter-ul.
    Multumesc!

Data inscrierii
    March 2021
    Posturi
    12

Implicit

Screenshot 2025-02-07 122300.png
    din Macheta de import din e-factura aici completati ID Incarcare nu descarcare cum ati pus la importul din alte aplicatii si atunci nu iasa nici cum asocierea ID-ului

De asemenea in macheta de Iesiri: Factura Fiscala (e-facturare) nu recunoaste ID-urile asociate sau ca au fost transmise in e-factura.
    Screenshot 2025-02-07 131319.png

Iar in importul facturi iesire din e-factura ar trebui regandita asocierea in cazul persoanelor fizice ce au facturi cu 13 de o in loc CNP si in cazul in care sunt mai multe facturi catre acelasi client in aceiasi zi cu aceiasi suma

Screenshot 2025-02-07 131748.jpg
    Ultima oara editat deraulm; Saptamana trecuta la 14:24

Data inscrierii
    January 2012
    Posturi
    106

Implicit

Buna ziua,
    Pentru firmele cu "tva la incasare", importul de facturi emise aduce facturile fara bifa de"tva la incasare", iar la operare nu apare nici o avertizare.
    Pentru facturile de achizitie exista avertizare macar.
    E posibil sa se aduca facturile cu respectiva bifa pusa (intrari si iesiri) in functie de setarea partenerului / firmei emitente sau de specificatia din xml-ul importat?
    Multumesc.

alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 474

Implicit

La importul facturilor emise din spv vad ca aduce automat tipul de plata 1 adica numerar in conditile in care care in xml am cod de plata 42 adica plata prin op se poate sa aduca tipul de plata din xml?

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 474

Implicit

In ultima versiune 25022/1 s-a rezolvat partial problema facturilor de iesire importate din spv acele facturi cu nr. care aparea la serie (care sunt emise din smart bill ca stiu cu ce le emite clientul ) tot nu pot fi importate ramane un " ." a se vedea in poza alatuarta. 1..jpg

Data inscrierii
    February 2011
    Posturi
    235

Implicit

Buna!

La seria documentelor trebuie pus exact cum a creat clientul in Smartibill/FGO/etc (cu spatiu, punct, _ sau ce combinatii au folosit ei). Am avut caz in care seria creata de client este "ABC nr." sau "ABC nr. " si asa am pus si eu in Mentor si a mers.

Andrea

Data inscrierii
    February 2011
    Posturi
    235

Implicit

Si pe mine ma intereseaza o solutie rapida pentru bifa de TVA la incasare.

Multumesc,
    Andrea

Data inscrierii
    April 2022
    Posturi
    111

Implicit

Buna ziua,
    Pe ultimul executabil a fost tratata situatia in care la Import facturi de intrare din SPV, pe documentul importat nu erau bifate Tva la incasare pe factura furnizorului si bifa TVA dedus la plata.

Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 474

Implicit

La mine am acces in smart bill la client si imi apar facturile cu seria AABB si la numar direct numarul fara nici un alt caracter intre ele. In penultima varianta imi apreau AABB nr. 1656 iar acuma in ultima resiune apar ca in poza AABB .1658 .

Tva la incasare pt cele care le aveam deja generate am rezolvat cu SQL direct in tabela de intari, urmat de o refacere solduri stocuri. Cauta acuma o varianta care sa functioneze pentru a le face pe toate operate ca asta ramane marea problema. (problema este la cele de tip stoc ca cele de tip serviciu cred ca e mai usor de rezolvat.)

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •