Pagina 1 din 2 12 UltimUltim
Sunt afisate rezultatele de la 1 la 10 din 13

Thread: eroare D112

Data inscrierii
    July 2022
    Posturi
    36

Implicit eroare D112

Buna,
    Am urmatoarea eroare d112 f: validari globale eroare structura:namespace ('mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v6') lipsa sau incorect la sectiunea declaratieunica. valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v 3'
    Ma puteti ajuta?
    Multumesc,

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 691

Implicit

Valoarea corecta este v6 in acest moment (pana la noi schimbari de la anaf) iar ceea ce va cere dvs v3 e varianta veche, deci cel mai probabil nu aveti duk integratorul actualizat.

Data inscrierii
    July 2022
    Posturi
    36

Implicit

Dar nu am facut nimic si am depus declaratii pana ieri si au mers...si vad ca duk integrator pe anaf, actualizarea este la noiembrie...care duk integrator sa il instalez? Multumesc,

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 691

Implicit

Daca conditiile sunt aceleasi nu vad de ce ar fi probleme. Verificati atent cu care duk se face verificarea (gasiti calea in Diverse /constante generale), vedeti daca nu cumva s-a intamplat ceva cu acest duk. Daca nu, apelati la distribuitor sa arunce o privire

alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 464

Implicit

In cadrul unei declaratii langa butonul de genereaza declaratie in partea dreapta cum privesti este o pictograma albastra ca un scut (semnul anaf-ului) apasati pe ea si vedeti daca gaseste ceva duk sa faca actualizarea ca eu am avut surprize, vineri seara nu aveam nimci si sambata si-a facut duk actualizarea dar marisoara, asa stiti sigur ca este actualizat acel duk pe care il aveti in constante.

Data inscrierii
    July 2022
    Posturi
    36

Implicit

Multumesc mult de ajutor.
    La mine apare: validator J23.0.5/P3.0.1

Data inscrierii
    February 2020
    Posturi
    28

Implicit

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Am primit urmatoarea eroare:

E: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratB1 (1)
    eroare atribut: B1_7: valoarea '-40' nu se incadreaza in intervalul cerut

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 691

Implicit

Eroarea apare de obicei de la un angajat cu medical. Rezolvarea zilelor pe pontaje s-a facut probabil intr-o ordine care nu e cea recomandata, cum ar fi inregistrarea unui medical pe pontaj avans dupa ce a fost rezolvat deja un pontaj likidare unde apar zilele suspendate. Poata ajuta un modific salvez pe likidare sau modificarea manuala a zilelor suspendate, daca nu, refaceti liniile din pontaje pentru acest angajat.

Data inscrierii
    February 2020
    Posturi
    28

Implicit

Am incercat dar tot aceeasi eroare imi da. Este vorba de un angajat cu timp partial, de 4 ore pe luna, pensionar. In mentor l-am inregistrat la functie de baza (nu mai are alt contract de munca, doar pensia) cu norma intreaga de 4 ore. In luna decembrie a avut si concediu de odihna (5 zile) si in cele 15 zile lucrate are 75 de ore (sta in general 5 ore si nu 4).

Nu stiu ce inregistrez rau. Ideea este ca am de mult acest angajat inregistrat si pana acum nu am avut probleme.

Multumesc frumos.

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 691

Implicit

Pai daca are doar lucrat in luna(co+lucrat), nu are cum sa va apara nr de ore la suspendate. Ceva nu ati inregistrat bine in pontaj, aici trebuie sa fie problema. B1_7 sunt orele suspendate nu active. Revin cu sugestia sa stergeti pt el pontajele si sa le refaceti, sa va asigurati ca aici pe sinteza apar 0 la suspendate Screenshot_9.png

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •