Sunt afisate rezultatele de la 1 la 4 din 4
    Data inscrierii
    August 2023
    Posturi
    20

Implicit eroare IndexTipCodSursa does not exist

Buna ziua,

Incepand de la versiunea 24.101/1, cand incerc sa dau orice tip de optiune din meniul Avarie (verificare structura, reindexare), mi se blocheaza programul la luna aprilie. Am cerut ajutor de la tehnician, dar fara succes. Ma puteti ajuta va rog? Am atatea luni de cand nu mai pot scoate o fisa de partener din program pt ca apare eroare si se blocheaza.

Mentionez faptul ca folosesc Winmentor clasic, pe un singur laptop.

Atasez poze Erori Stoc.DB2.PNG
    Imagini Atasate Imagini Atasate

Data inscrierii
    April 2022
    Posturi
    121

Implicit

Ai încercat să rulezi 'reconstruire sysid'?

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 691

Implicit

Probabil un index busit va pune probleme, chiar si tabla in sine. Daca nu reusiti sa rezolvati cu optiunea din service/avarie/verificare structuri sau reindexari, atunci merita incercat sa faceti o salvare de luna (dar luna cu problema) si sa faceti o restaurare cu executabilul nostru de restaurare. Indecsii se refac diferit cu aceasta procedura.
    Dar daca tot nu ati rezolvat asa, atunci puteti copia din new tabla stoc cu tot cu indecsi, pentru ca apoi sa dati refacere stocuri solduri ca sa se populeze. Este una din tablele care merg luate din new (nu toate se preteaza).

Data inscrierii
    August 2023
    Posturi
    20

Implicit

A mers! Am facut salvarea intregii firme (pentru ca mai aveam si luna Mai cu date) si apoi am restaurat cu executabilul. Va multumesc enorm!

Tags for this Thread

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •