Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Sunt afisate rezultatele de la 31 la 34 din 34

Thread: efactura

Data inscrierii
    April 2022
    Posturi
    119

Implicit

La mine totul a funcționat normal până la ultimul update, când am întâmpinat câteva probleme:

Apare „cash” în loc de „ordin de plată” la operațiuni unde constanta este setată pe ordin de plată.
    La declarațiile SAF-T, întâmpinam o eroare atunci când încercam să creez declarația dintr-un subfolder (specific utilizatorului meu). Mesajul de eroare spunea că nu poate crea fișierul XML, deși DUK-ul era configurat corect. Am reușit să finalizez declarația doar din folderul principal.
    P.S.: Menționăm că este vorba despre facturile aferente avizelor; pentru facturile normale, se pare că funcționează corect.
    Ultima oara editat declaudiu.mirica; O zi in urma la 09:36

Data inscrierii
    March 2023
    Posturi
    26

Implicit

Daca aveti setata constanta Export conturi bancare in fisierul XML, pe noduri diferite(eFactura) pe DA , verificati valoarea setata pentru constanta Bancile exportate in e-Factura sunt din(eFactura). Daca aveti setata valoarea Nomenclatorul de banci configurarea corecta presupune sa aveti bifata cel putin una dintre optiunile Export eFactura pt. societati comerciale sau Export eFactura pt. Institutii PUBLICE. Daca aveti setata valoarea Banca implicita, verificati sa aveti setata in constanta Banca implicita cu un cont bancar din Nomenclator Cassa&Banca.

Data inscrierii
    April 2022
    Posturi
    119

Implicit

Setarea este corectă, iar contul a fost exportat în format XML. Totuși, la metoda de plată apare valoarea '10', iar imediat sub aceasta este afișat contul bancar setat.
    Pentru facturi, totul funcționează corect; problema apare doar în cazul facturilor generate din avize.
    În versiunea anterioară, aceste setări nu au generat nicio problemă.
    BT 81 = 10
    BT 84 = Contul configurat în banca implicită
    BT 85 = Numele băncii
    PS : Am identificat o situație în care această problemă apare atunci când introduc pe factură, pe baza unui aviz, o prestare de serviciu.
    PS 2 : link setari https://imgur.com/a/GWiBT0C
    Ultima oara editat declaudiu.mirica; O zi in urma la 15:15

Data inscrierii
    March 2023
    Posturi
    26

Implicit

Avizele si facturile la avize au fost inregistrate dupa ce s-au facut aceste setari la constante sau inainte?

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •