Sunt afisate rezultatele de la 1 la 3 din 3

Thread: Generare token

Data inscrierii
    January 2012
    Posturi
    105

Implicit Generare token

Buna ziua,
    Nu mai functioneaza generarea tokenului nici din browser nici din Mentor.
    (ultima versiune, sters cookies)
    Am incercat si Chrome si Edge. Vede semnatura dar da eroare la generare token.
    Care sunt fisierele, aplicatiile pe care trebuie sa le actualizez? Sau... ce ar trebui sa verific?

Multumesc.

Data inscrierii
    April 2022
    Posturi
    106

Implicit

Buna ziua, poate va ajuta asta:
    1. Eroare de acces neautorizat: Acest lucru poate apărea dacă numărul de serie al semnăturii electronice nu este introdus corect în constanta "Declarații ANAF: Serial Number al tokenului pentru conectare SPV" sau dacă conține spații sau caractere neevaluate.
    2. Lipsa driverelor și a programului software: Este esențial ca driverele și software-ul pentru semnătura electronică să fie instalate și cheia să fie conectată fizic la computer.
    3. Dll necorespunzător: Trebuie să vă asigurați că dll-ul adecvat pentru sistemul de operare și versiunea executabilului utilizat (32 biți sau 64 biți) este copiat corect.
    4. Operațiune remote: Dacă se face remote, trebuie să verificați că opțiunile sunt bifate în Local devices and resources și că pe server și client este același driver.
    5. Verificarea validității: Asigurați-vă că semnătura electronică este înrolată la ANAF pe un cod fiscal valid.

alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 459

Implicit

Am patit si eu aceeasi problema imi da eroare la generarea prin browser in server cu lucru prin TS, tokenul se vede in server. Solutia mea a fost simpla, am copiat linkul respectiv l-am pus in chrome pe pc meu unde m-am autentificat si a fost ok generarea certificatului iar in cateva secunde mi-a zis si in fereastra de TS unde este mentorul deschis ca a incarcat tokenul.

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •