Sunt afisate rezultatele de la 1 la 7 din 7
    Data inscrierii
    January 2024
    Posturi
    5

Implicit lipsa calitate de asigurat la Casa de sanatate - salariat cu 2 contracte

Avem un salariat cu 2 contracte de munca, unul suspendat (norma de 4 ore) pana la 15.11.2024 iar celalalt contract activ incepand cu data de 01.10.2024, norma de 4 ore.
    Am schimbat functia de baza de la cel suspendat la cel activ din octombrie, fiindca primeste tichete de masa.
    Am depus declaratia 112 pentru luna octombrie si salariatul nu apare ca fiind asigurat la Casa de Sanatate.
    Ce am facut gresit?
    Multumesc!

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 665

Implicit

Cum ati inregistrat contractul suspendat? adica ce ati trecut, unde?

Data inscrierii
    January 2024
    Posturi
    5

Implicit

contractul suspendat este din 15.07.2024 pana la 15.11.2024, in conditii salarizare este mentionata perioada. Pana pe 14.07.2024 a lucrat

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 665

Implicit

Mai bine luati legatura cu distribuitorul dvs sa vada pe baza de date exact. Pentru ca e important ce se duce in xml la data inceperii sau incetarii contractului. Eu nu vad in testare nimic aiurea, dar in baza dvs nu se stie care e ordinea sau ce alte modificari mai aveti.

Data inscrierii
    January 2024
    Posturi
    5

Implicit

in xml-ul decl 112 a lunii iulie apare data sf 14.07.2024, de pe 15.07.2024 incepe perioada de suspendare, ma gandesc daca nu asta ar fi cauza. Ar tb sa pun altfel in conditii salarizare in iulie, de cand incepe suspendarea acestui contract?
    Multumesc!

alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 454

Implicit

A mai fost suspendat cumva in alta perioada mai inainte? Ca daca da, si a fost mai mare de 30 zile ar trebuie trecuta data de sfarsit in campul respectiv (se afla sub perioada de suspendare).

Data inscrierii
    January 2024
    Posturi
    5

Implicit

Multumesc! Verificam

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •