Sunt afisate rezultatele de la 1 la 4 din 4
    Data inscrierii
    February 2018
    Posturi
    220

Implicit diurna externa stat de plata daca depaseste plafonul

Buna ziua,

as dori pentru 112 .... am salariati carora li s au dat diurne in martie si daca depasesc plafonul de 3 salarii minime stiu ca se impoziteaza , unde in winmentor se trece la fiecare angajat ce diurna i se acorda astfel incat la salarii sa i se calculeze automat ce se impoziteaza in d112?

multumesc

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 662

Implicit

Ce depaseste si se impoziteaza se trece in meniul alte drepturi unde puteti alege categoria in partea dreapta.

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    34

Implicit

Buna ziua,

In situatia diurnelor ce depasesc plafonul legal si trebuiesc impozitate, nu reusesc sa corelez si cu 625 - chelt cu deplasarile. Am inregistrat in Alte drepturi - indemnizatii de deplasare. Ce inregistrari mai trebuie sa fac astfel incat sa mi-l treaca si in 421 si sa mi-l inregistreze si in chelt cu deplasarile.

Multumesc!

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 662

Implicit

Dupa ce inregistrati in alte drepturi si omul revine din deplasare trebuie sa inregistrati si chitantele cu care se justifica cheltuirea banilor si acolo apare cont de clasa 6. Folositi meniurile din trezorerie gen decont strainate sau justificare avans decontare, cum este cazul la dvs in firma

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •