Multumesc mult pentru raspuns, a fost o incurcatura intre 2 cifre la cui, nici nu ma gandeam sa fie de la asa ceva, este o firma nou creeata si inca fiind in initializare n-am apucat sa verific totul.
Multumesc mult pentru raspuns, a fost o incurcatura intre 2 cifre la cui, nici nu ma gandeam sa fie de la asa ceva, este o firma nou creeata si inca fiind in initializare n-am apucat sa verific totul.
Am si eu o situatie mai ciudata, cand dau sa intru sa trimit e factura asa cum se vede si in poza primesc mesaj ca este in prelucrare documentul, dar eu nu am cum sa ajung in efactura sa vad ce status are ca nu apare butonul, tot ce apare este ca in poza, Ce pot sa fac sa trec de mesaj si sa ajung sa deschid fereastra de trimitere efactura? Multumesc anticipiat pentru ajutor. 163.trimitere efactura.jpg
Buna ziua, va rog sa luati legatura cu distribuitorul dvs, el este cel mai in masura sa va ajute avand acces la baza de date.
Multumesc pentru raspuns, se pare ca e o problema aparuta la mai multe firme din baza de date, dupa updatele la ultima versiune 21.101/1bde intrebarea simpla este cum sa o rezolvam. La acesta firma imi zice ca este status downloded cand dau sa intru in trimitere factura, dar imi arata ca o factura care nu are nici generat xml, si imi da mesaj ca pt acesta factura nu pot regenera xml ca are status schimbat in downloaded.
Am vrut sa sterg niste parteneri din service conversie si am primit eroarea: Cannot perform this operation on a closesd dataset. Am zis ca sa fac niste verificari si la Refacere solduti stocuri iara primesc aceasi eroare, atasez alaturat eroarea din refacere solduri stocuri. 166.eroare scriere.jpg
Eroarea asta (daca fisierul stoc este in regula, adica daca se deschide cu dbd) inseamna mai multe: drepturi de scriere din windonws in fisiere, retea cu probleme, antivirus agresiv....verificati putin setarile la toate
Multumesc pentru raspuns, am dat o verificare structuri si se pare ca s-a rezolvat dupa aceea am putut sa fac si o refacere stocuri. Fisierul de stocuri este ok. Este o baza de-a mea de teste, o rulez local pt pc, posibil ca la actualizarea versiuni sa nu se fi facut ok cu toate ca e rulata full, dar se mai intampla.