Anunt

Collapse
No announcement yet.

Import date din alte aplicatii .

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• 1. un fisier incasari poate cuprinde simultan Banca si Casa ?
    2. este corect exemplul ?
    3. ce se trece la SimbolBanca : contul aferent din planul contabil al societatii?
    4. ce se trece la DocIncasare ? ( pt. Banca)
    Multumesc.

[InfoPachet]
    AnLucru=2024
    LunaLucru=02
    TotalDocumente=2

[Document1]
    Sursa=Casa
    NumeBanca=
    SimbolBanca=
    NumeCont=Casa lei
    NrCont=
    LocalitateCont=
    FilialaCont=
    MonedaBanca=
    Tiptranzactie=
    ZiuaIncasarii=1
    TotalIncasari=18

[Document1-Incasare1]
    DocIncasare=Chit
    NrDocument=75949
    Reprezinta=INCASARE FACTURA
    NrFactura=7000
    SerieCarnet=BC
    TipFactura=INTERNA
    Client=Ionescu Ion
    CodClient=BC6393
    LocalitateClient=BACAU
    ValIncasata=18

[Document2]
    Sursa=Banca
    NumeBanca=BCR SA
    SimbolBanca=??? CONTUL AFERENT BANCII DIN PLANUL CONTABIL AL SOCIETATII???
    NumeCont=Filiala Bacau
    NrCont=1234567890 1234567890 1234
    LocalitateCont=
    FilialaCont=
    MonedaBanca=RON
    Tiptranzactie=CURENTA
    ZiuaIncasarii=1
    TotalIncasari=50

[Document2-Incasare1]
    DocIncasare=????????
    NrDocument=10
    Reprezinta=INCASARE FACTURA
    NrFactura=7001
    SerieCarnet=BC
    TipFactura=INTERNA
    Client=Ionescu Ion
    CodClient=BC6393
    LocalitateClient=BACAU
    ValIncasata=50

Comment

• Uite aici gasesti exact ce trebuie sa cuprinda ca denumiri la simbol cont si celelelalte: https://ftp2.winmentor.ro/WinMentor/...0pe%20cont.pdf
      Cred ca daca cauti in topic putin mai in spate gasesti chiar si exemple cu ce contin fisierele.
      LA banca la document incasare eu am trecut OP ca in exemplul din linkul de mai sus.
      Combinate n-am incercat eu am fisier care imi vine pe procedura de banca si unul care imi vine pe cea de casa in principiu ar putea merge.

Comment

• Multumesc. O sa merg pe varianta cu fisiere separate ca e mai simplu.

Comment

• Fisier incasari op banca:

[InfoPachet]
          AnLucru=2024
          LunaLucru=06
          TotalDocumente=2

[Document1]
          Sursa=BANCA
          NumeBanca=TREZORERIA BACAU
          SimbolBanca=TREZORERIE
          NumeCont=CONT TREZORERIE
          NrCont=RO90TREZxxxxxxxxxxxxxx
          LocalitateCont=BACAU
          FilialaCont=BACAU
          MonedaBanca=RON
          Tiptranzactie=CURENTA
          ZiuaIncasarii=7
          TotalIncasari=2

[Document1-Incasare1]
          DocIncasare=OP
          NrDocument=118
          .....................

Primesc mesajul: 'TREZORERIE' is not a valid boolean value for field 'BNR'.

Singurul loc un am 'TREZORERIE' este simbol banca. Nu este completat corect simbol banca?

Comment

• Trebuie sa fie simbolul completat aici
            Screenshot_22.png

Comment

• Am un nomenclator de partneri intr-o firma in wimentor, din acest nomenclator as vrea sa iau cam 200 de parteneri, adica toate persoanele fizice (si sa mi le import in alte 2 firme nou creeate, in afara de varianta clasica sa export fisierul de parteneri in xls si de acolo sa fac fisierul partner.txt si sa simulez 200 de facturi, si sa le import in import din alte aplicatii am? Nefiind mare nomenclatorul de persoane juridice nu ma deranjeaza s-a import totul daca se poate mai rapid decat prin varianta cu txt.

Comment

• Exista ceva, nu vad sa scrie ceva de facturi:
                http://ftp.winmentor.ro/WinMentor/Documentatie/22_Structuri%20import%20din%20alte%20aplicatii/Parteneri%20noi.pdf

Dar probabil tot cu excel si txt

Comment

• Multumesc pentru raspuns, e fisierul de care vorbeam si eu Partner.txt pe care mentorul il importa doar cand importa facturile (de sine statator nu stie, ci doar cand importi o factura daca nu gaseste creeaza partenerul din acest fisier altfel da eroare ca nu stie de acel partener). Credeam ca scap si exista o varianta mai usoara, dar la clasicele fisiere de import facturi ajung ca fara ele nu pot sa import parteneri.

Comment

• Cu Satelit:

- in firma initiala adaugati un satelit; exportati datele initiale + tot nomenclatorul de parteneri;
                    - creati firma urmatoare; in WinMent/DATA/FirmaNoua adaugati satelit.dat;
                    - intrati pe firma nou creata; o sa va ceara pachetul initial; alegeti exportul anterior; va intreaba ce satelit sunteti; va alegeti si finalizati procesul;
                    - iesiti din firma;
                    - stergeti satelit.dat;
                    - intrati in sateliti.db; lasati doar cod 0, Baza (stergeti restul de randuri);
                    - intrati in satcur.db; puneti 0.

Gata.

Comment

• Multumesc mult pentru raspuns, e o idee foarte ingenioasa, n-am apucat sa o testez ca am lipsit si eu cateva zile si n-au mai avut rabadare colegii si au bagat manual pe toti cei care ii interesau si au emis si facturile.

Comment

• Ieri am importat si eu niste facturi in meniul "Iesiri: Factura in valuta" prin interne import date dein alte aplicatii si supriza parametrul: IDDescarcare= nu este luat in calcul cu toate ca il am compeltat nu il aduce in tabele, este ceva diferit ca la facturile in Lei mi le aduce si le pot asocia cu ce import din spv. Este o eroare la versine sau inca nu stie importul in valuta de facturi iesire sa aduca si acest parametru.
                        Multumesc anticipat pt ajutor.

Comment

• Verific si vedem ce e de facut

Comment

• Mai am si eu o situatie ciudata si nu stiu cum sa fac sa fie corecta in program. Imi vin din txt de la client facturile emise si parteneri, si le import eu prin Import din alte aplicatii, problema mea este la parteneri cum fac in urmatoarea situatie:

1. Localitate: "Albesti" judet "VS" Denumire superioare "Albesti" cod siruta 163397
                            2. Localitate: "Albesti" judet "VS" Denumire superioara "Delesti" cod siruta 163397

Daca imi vine Albesti o aleg pe prima dar daca imi vine Delesti cum o importa programul? ca stiu ca localitatea vine cu judetul cum sa fac sa fie corect localitate 2? (ca in ambele cazuri localitatea este la denumire Albesti si acelasi judet VS)
                            Multumesc anticipat pentru ajutor.

Comment

• Buna ziua, daca ma ajuta cineva cu un sfat, am incercat sa descarc facturi emise din e-factura si primesc mesaj ca nu exista carnet facturi cu seria respectiva, desi folosesc aceeasi serie cu clientul meu, atasez um doc cu mesajul si cu setarea carnetului in nomenclator Mesaj eroare descarcare facturi iesire.doc

Comment

• Pentru acesta problema vezi aici: https://portal.winmentor.ro/forum/sh...-facturi/page9 este o problema de la smartbill cum trimite el facturile in spv, iar la ultima versiune de mentor se ignora doar sintagma " nr" in loc de " nr. " si de aceea ai diferenta de serie.

Eu unul am vorbit si la smartbil si supriza la prima discutie mi-au raspuns ca este corect. La al doilea mail unde le-am scris ca in xml de la efactura se pot trimite doar 30 de caractere si ca aplicatia lor mananca 5 caractere si daca am o serie cu nr de 30 de caractere cum trimite aplicatia ce imi trunchiaza seria sau nr, mi-au raspuns ca sa folosesc al 3 tip de formular care nu are in denumire acesta sintagma si este ok. Asa ca trebuie sa le dea cat mai multa lume mail sa ii intrebe de ce seria lor nu este identica cu cea din xml.

Comment

Working...
                                X