Anunt
Collapse
No announcement yet.
D406
Collapse
X
-
Am inteles la pro rata -deci dupa inregistrarea notei contabile trebuie sa apas pe butonul saft si de acolo sa selectez codurile pt fiecare tranzactie, nu ?Din pacate eu nu am gasit aces lucru in documentatie-poate ma ajutati va rog , nici distribuitorul nu a stiut sa ma ajute . Acum le am depus asa-dupa ce rezolvam toate problemele la payments(pt ca doar acolo avem) depun rectificativa .Doar va rog sa imi spuneti daca este ok cum am inteles referitor la notele pt pro rata .
Comment
-
In mod normal nu ar trebui sa va apara ignore la ContSaft, inseamna ca asocierile nu sunt facute ca lumea in planul de conturi. Verificati asocierile pentru conturile implicate, si completati dvs manual taxcode daca programul nu il face.
Comment
-
Untitled.jpg
Nu apare nimic- deci mie imi scapa ceva, iar eu conform documentatie am facut tot, inclusiv sa asoziez conturile si sa pun bifa de impozit si taxcode si taxtype acolo unde trebuie.
Comment
-
COD SAFT.jpg
Aici cand incerc sa un cont si tax type nu ma lasa. De unde iau si eu o documentatie completa ca sa vad tot ceea ce trebuie facut pt dec saft ?
Comment
-
In note contabile sunt , am apasat pe butonul saft cu rosu.
Ideea este ca eu nu inteleg , de ex la prorata , pt ca avem prorata pe mai multe cote de tva , eu ce sont trebuie sa aleg la cont sat , cel de pe debit sau credit ?
Si trebuie sa selectez si acolo tax code ?
in toate documentatiile pe care le am nu regasesc pasii pt aceste campuri.
Comment
-
Era important sa imi spuneti macheta pe care faceti inregistrarile, de aia am vorbit de ea. Am aflat de la distribuitoarea dvs ca e vorba de note contabile diverse, acolo ar trebui sa puneti dvs toate informatiile inclusiv acel taxbase de care pomeneam mai sus. Daca aveti nelamuriri legate de taxcode ul potrivit, va rog sa consultati si documentele de la anaf cu intrebari si raspunsuri Screenshot_22.jpg
Comment
Comment