Anunt

Collapse
No announcement yet.

Pensie pilon II administrator

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• Pensie pilon II administrator

In luna ianuarie 2023 la o societate care aplica facilitati in constructii, administratorul (venituri asimilate) nu beneficiaza de facilitati, deci CAS 25% pt tot venitul (14.000 lei), PP2 3.75%, virat corect de catre Casa de Pensii.
    In lunile februarie si martie 2023 in aceleasi conditii, persoanei respective i se calculeaza in mentor CAS 25% pentru tot venitul (14.000 lei), dar Casa de Pensii nu vireaza PP2 decat pentru suma care depaseste 10.000 lei.
    La analizarea detaliata a D112 pt cele 3 luni constatam ca spre deosebire de luna ianuarie, in lunile februarie si martie aceasta persoana apare in D112 cu campul E3_18 completat cu 10.000 lei, adica venitul scutit in firmele care aplica facilitati, desi persoana nu beneficiaza de facilitati.
    Care credeti ca este setarea pe care nu o facem corect sau o facem diferit fata de luna ianuarie, sau problema provine din modificarile aduse D112?

Da, se pare ca ne-a scapat. Nu ar trebui sa fie completat pentru el acest camp. Va urma exe cu corectia sau daca va grabiti modificati dvs xml ul.

Comment

Multumim.
      Asteptam exe nou.

Comment

Oare nu s-au facut modificarile necesare pe aceasta speta la versiunea de declaratii 23.061/2?
        Am depus D112 cu acesta versiune pt luna mai si tot nu s-a virat suma corecta la PP2. S-a virat doar pt ce depaseste plafonul de 10.000 lei, desi in cazul administratorilor nu se mai aplica plafon si facilitati, calculul in Mentor se face corect.
        Multumesc.

Comment

Eu stiu ca sunt facute toate modificarile. Este disponibila versiunea 23061/6 in exe de corectii pe ftp. Eu am urmarit exact campurile la care ati facut si dvs referire, nu stiu de ce nu s-ar vira banii.

Comment

Nici noi nu ne dam seama unde gresim. Am verificat toate setarile. Intradevar, acum, nu mai apare in xml campul E3_18 completat cu 10.000 lei, de fapt nu mai apare deloc acel camp si totusi cred ca inca ne mai scapa ceva.

Comment

Working...
            X