Anunt

Collapse
No announcement yet.

Eroare eFactura

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

Buna ziua,

Exista solutii pe Winmentor pentru a emite e-Factura. Va recomandam sa luati legatura cu distribuitorul dumneavostra daca intampinati probleme in generarea xml-ului.

O zi placuta!

Comment

Buna ziua
      Mentor 22091/6
      Declaratii 22091/4
      Nu pot sa transmit e factura , care pana acum a functionat foarte bine.
      Am aceasta eroare:
      315519535_1187594695509265_4343490622476239284_n.jpg
      si
      312826670_3361637417440454_8752353209802694693_n.jpg.
      Nu am gasit in documentatie ce sa verific.

Comment

Buna ziua,
        Unul dintre motivele erorii cu Forbidden poate sa fie expirarea tokenului. Pentru a rezolva aceasta problema va recomand sa stergeti informatiile din EFCR.DB ce se gaseste la nivel de WinMent\DATA, apoi sa dati generare token din Service-Intretinere.
        Iar cea de a doua imagine pare sa fie de la drepturile directorului de salvare.
        Last edited by IulianC; 15 November 2022, 17:22.

Comment

Multumesc de informatii. Am incercat dar acum am aceasta eroare.
          Cred ca ceva nu am facut bine.
          Untitled.png

Comment

Buna ziua, dupa ce stergeti informatiile din EFCR.DB incercati sa dati si o Reconstruire SysID si Verificare Coerenta Date din Service - Avarie. Eventual daca problema persista, ar trebui ca tabela EFCR.DB sa fie inlocuita din NEW.
            Last edited by IulianC; 17 November 2022, 11:00.

Comment

Am rezolvat prin inlocuire tabela, nu am mai sters nimic din EFCR.DB si am facut direct generare token.
              Multumesc.

Comment

Dupa ultimul update, au disparut unele facturi din view-ul Iesiri Factura E-Facturare.
                Versiune veche:22.091.6 Versiune noua: 22.121.3

vers.22.121.3.png vers.22.091.6.png

P.s. Fara legatura cu efactura, nu am gasit pe nicaieri ca trebuia facut update la AnafConnector.

Comment

Imi este greu sa vad care e diferenta dintre cele doua printscreen uri, si mai greu sa ma prind de ce unele facturi sunt si altele nu....Poate ar fi bine sa luati legatura cu distribuitorul dvs sa vada concret pe baza de date despre ce facturi e vorba si alte detalii...
                  Legat de PS, este un validator care va fi valabil incepand cu 29 decembrie, cu toate ca din cate am vazut urcatul in spv este cu probleme zilele astea. Din pacate nu au un sistem care sa anunte ca sunt versiuni noi pentru validatorul de la efactura.

Comment

Diferentele din imagini sunt mai putin relevante, ideea e ca am amandoua executabile, pe versiunea veche cu baza de date noua in continuare imi apar facturile, pe ultima versiune de executabil nu mai apar.

Comment

Original a fost postat de testing Vezi Post
                      Diferentele din imagini sunt mai putin relevante, ideea e ca am amandoua executabile, pe versiunea veche cu baza de date noua in continuare imi apar facturile, pe ultima versiune de executabil nu mai apar.
                      Se pare ca in versiunea noua,ca facturile sa apara in zona efactura,aveti un filtru nou, codul tarii sa fie 0 in NLOCALIT.DB.
                      Localitatile care vin cu fisierul original (nemodificat), chiar si dupa update localitati din service, nu au acest 0, pus pe cod tara, si nici nu isi fac update in acelasi timp cu programul.
                      Rezolvarea: updatat fisierul cu un sql update acolo unde nu au 0 la cod tara.

Comment

Scuze se pare ca sunt prea adormit azi am gresit topicul.

Comment

Buna ziua,

1. exista cumva vreo constanta de unde se poate modifica valoare implicita daca nu e completat Tip de plată din Termene scadente? "câmpul necompletat se va transmite implicit cu tipul de plată numerar", in loc de numerar ar fi trebuit sa setati ca implicit Definit de comun acord.

2. pentru facturile generate cu Generator facturi abonamente, facturile nu apar automat in Iesiri: factura fiscala (efacturare), desi clientul este bifat ca institutie publica, iar la generarea xml-ului pentru e-factura primesc urmatoarea eroare:
                          E: validari globale
                          SCHEMATRON
                          eroare: [BR-RO-200]-Daca Adresa de livrare (BG-15) exista, trebuie furnizata Localitatea de livrare (BT-77).
                          #If the Delivery to (BG-15) exists, the Deliver to city (BT-77) must exists.
                          E: validari globale
                          SCHEMATRON
                          eroare: [BR-RO-210]-Daca Codul tarii de livrare (BT-80) este "RO", atunci Subdiviziunea tarii de livrare (BT-79) trebuie sa fie codificata folosind lista de coduri ISO 3166-2:RO (ex. "RO-B" pentru Municipiul Bucuresti, "RO-AB" pentru judetul Alba...).
                          #If Delivery country code (BT-80) is "RO", then Delivery country subdivision (BT-79) must be coded using the ISO 3166-2: RO code list (ex. "RO-B" for Bucharest, "RO-AB" for Alba County...).
                          daca introduc manual factura pe acelasi client, factura apare automat in Iesiri: factura fiscala (efacturare) si functioneaza corect si generarea xml-ului. (datele partenerului au fost preluate de pe anaf)
                          Last edited by raulm; 06 January 2023, 12:15.

Comment

1. cosntanta: "tip plata termene scadente implicit" si aici la acesta cosntanta alegi ce consideri ca e mai ok pentru tine ca sa fie implicit
                            2. e actualizat duk pt efactura ca stiu ca in decembrie pe 29 a aparut o modificare sa nu fie de acolo.

Comment

La unele programe Romania are bifa de tara membru ue la altele nu. Pt ca sa apara facturile pe e factura trebuie pusa constanta de transmit e factura intracomunitar pe DA in constante generale functionare

Comment

buna ziua .de cateva saptamani apare urmatoarea eroare dupa validarea XML si primirea OK. "REST request failed: Error receiving data: (12030) The connection with the server was terminated abnormally ". Iar facturile raman netrimise . ce pot face ?

Comment

Working...
                                X