Pagina 12 din 12 PrimulPrimul ... 2101112
Sunt afisate rezultatele de la 111 la 112 din 112

Thread: Eroare eFactura

alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 501

Implicit

Cand intru cu utilizator cu drepturi de administrator imi afiseaza ca mai am x zile (12 sau mai putine) pana imi expira semnatura, daca faca asta cu Master nu imi afiseaza. Am incercat cu acelasi executabil de mentor prima data cu master nici o atentionare dupa care am inchis si m-am logat din acelasi executabil cu utilizatorul meu dar cel cu drepturi de administrator si surpriza imi zice 12 zile pana la expirare.

Ce pot face sa imi arate si mie pe Master aceste erori,. sau macare un raport in utlizatorul master unde sa vad si eu aceste informatii cu toate ca ar trebui sa am si eu pe Master aceste atentionari.

PS: tabela "EFCR.DB" ma ajuta si nu ma ajuta ca acolo am doar cateva zeci de coduri aferente unor tokene si e o problema in a le gasii pe fiecare la nivel de firma care este legat. si cred ca pana la urma tot la batranul meu excel ajung sa mai fac 2 coloane in el unu cu tokenul si altul cu data expirarii ca pt master alta sollutie nu cred ca am in momentul de fata.

alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 501

Implicit

Am o stornare de la furnizor intru si o generez din modulul de efactura si surpriza cand o validez imi aduce marfa pe nir cu minus in stoc.
    Am vazut ca nu are nimic la receptie i-am adus automat cu plusul verde dar imi face situatia de mai sus.
    Am incercat sa intru pe fiecare pozitie si sa dau ok, la fel nici un efect.

Rezolvarea a fost sa sterg factura importata si sa o creez de la tastatura iar apoi am legat in modulul de efactura.

E un bug acest comportament de nu stie sa faca resturul?

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •