Sunt afisate rezultatele de la 1 la 5 din 5
    Data inscrierii
    February 2011
    Posturi
    239

Implicit Eroare Refacere stocuri/solduri

Buna ziua!

La o baza de date noua, prima luna ianuarie 2025. Am avut un mesaj de eroare la initializarea unui salariat, m-a scos afara si dupa restart primesc mesajul de eroare din imagine.

Ce as putea sa fac? Am incercat mai toate din Service/Avarie (Verificare structuri, Verificare coerenta date/salarii, Reconstituire SysID), am ramas in pana de idei :-(

Multumesc!
    Andrea
    Imagini Atasate Imagini Atasate

alexadi e offline Super Veteran al Forumului
    Data inscrierii
    January 2013
    Posturi
    1 480

Implicit

vad ca sunt ceva fisiere de tip .lck o rulare de mentlck sa le gaseasca si sa le stearga?

Data inscrierii
    February 2011
    Posturi
    239

Implicit

Am încercat și mentlck, a găsit doar unul, l-a șters, tot nu merge :-(

Data inscrierii
    February 2009
    Posturi
    2 728

Implicit

Pare legat de tabla modifcm care este tabla care tine conditile de salarizare. Daca ati scapat de lck uri, faceti o salvare de luna si restaurare cu executabilul de restaurare. Daca nu reusiti asa, luati legatura cu distribuitorul dvs sa va ajute.

Data inscrierii
    February 2011
    Posturi
    239

Implicit

Citat Original a fost postat de Irina Vezi Post
    Pare legat de tabla modifcm care este tabla care tine conditile de salarizare. Daca ati scapat de lck uri, faceti o salvare de luna si restaurare cu executabilul de restaurare. Daca nu reusiti asa, luati legatura cu distribuitorul dvs sa va ajute.
    Ce inseamna o salvare facuta la timp :-)
    Nu mai puteam sa fac nimic pe firma, aveam butonul mare rosu cu "Refacere stocuri/solduri". Dar aveam o salvare de baza de date de ieri, am restaurat-o pe aceea si totul este in regula.

Multumesc tuturor de ajutor,
    Andrea

Reguli de Postare

• Nu poti posta thread-uri noi
  • Nu poti posta raspunsuri
  • Nu poti posta atasamente
  • Nu poti edita posturile tale
  •