Anunt

Collapse
No announcement yet.

Erori mentor

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• Astazi dau sa emit si eu niste facturi ai ce sa vezi supriza ca inca sunt probleme cu constanta TipPlataTS 117.constanta tip termene plata sadenta implicit.jpg setata pe numerar la factura emisa catre client ajunge nimica, atat pt facturi emise prin acceleratorul mentor cu F4 cat si pt cele culese fizic de la tastatura: 118.factura tip plata implicit.jpg, la distribuitor am vb de anul trecut de cand a aparut stie si a spus ca se asteapta rezolvarea de la Iasi ca e problema la cod o nimca toata inca un mot de taiat ca vb de probleme care persista cate 1 an si ceva https://portal.winmentor.ro/forum/sh...ght=TipPlataTS
    vad ca nu sunt singurul care are probleme cu ea: https://portal.winmentor.ro/forum/sh...r-Ver-24-011-4

Sa mai spun si ca am mai multe baze de date care nu au nici o legatura intre ele si pe care se manifesta, asa cum si pe baza de test se manifesta, e totusi frustrant ca dupa un an de zile eroarea sa se manifeste.

Comment

• Exact ca și la mine: https://portal.winmentor.ro/forum/sh...r-Ver-24-011-4
      Singura soluție ce am observat: înainte de a salva factura apeși pe săgeata de la termenul de plată...
      + încă o problemă cu cantități dublate.

Comment

• Am si eu un key violation si nu imi dau seama cum sa scap de el, se manifesta la o singura firma. in tabela de zile libere din salarizare. atasat poza. 119.key violation.jpg Multumesc anticipat pentru ajutor.

Comment

• Reconstituire sysid din service/avarie.

Comment

• Multumesc mult pentru ajutor, rulasem verificare structuri dar la sysid nu ma gandisem, cu rularea lui s-a rezolvat eroarea.

Comment

• Am si eu o nebunie ca in perioada aceasta e mai bine sa interb decat sa stric ceva. Au gresit colegele la o nota de predare pretul cand au creeat si au si vandut produsul rezultat, acuma la mine a venit stocul negativ sa il rezolv (de fapt livrea din stocuri negative), cum e mai bine sa fac acest lucru, fara sa afectez xml din factura? Ca daca dau modific ca pana acuma imi zice ca trebuie sa regenerez xml ca a fost trimis in efactura? Alta nebunie la care ne afecteaza efactura pana acuma din vervice/intretinere/documente ce conti livrari din stocuri negative si rezolvam problema. Multumesc anticipat pentru ajutor.

Comment

• E doar avertizare. Teoretic, modificarea livrarii nu afecteaza ce se trimite la e-factura, daca nu modificati si ceva de pe tabul de Document.

Comment

• Multumesc pentru raspuns, strict doar livrare, ca au facut varza, bine ca nu m-am apucat de ele ca au mai gasit niste produse, le-am spus sa dea finalul si deabia atunci ma apuc si eu de modificari.

Am un client care imi trimite in txt nirurile, dar am urmataorarea situatie imi trimite numere care depasesc limitarea de 2la putearea 32, as ca in loc de nr sa am doar serie? Ca sa as face un find si replace direct in txt autotmat pt toate facturile.

Comment

• Buna ziua

Am eroarea urmatoare error.png. Am setat drepturi de acces la categorii de utilizatori, am setat folderul pentru import facturi. Ar mai trebui selectatceva? Multumesc.

Comment

• Aveti cheie mono? Parca la aceste chei era mesajul. Luati exe de mentor versiunea 24011/5

Comment

• E cheie monopost. Exe e ultima versiune. vers.png

Comment

• Ultima versiune de mentor instalata 24.021/1 bde sunt in intrari chitante/bonuri fiscale, si dupa ce dau salavere vreau sa achit cu numerar, daca apas 4 imi deschide tabul de plata insa aici daca apas 7 nici o miscare nu deschide nimic, daca apas 8,9,10 acelasi comportament. Daca sunt in tabul 1 document si apas 7 la fel nici o reactie, daca apas 4 imi deschide tabul, stie cineva este eroare de versiune?
                          Multumesc anticipat pentru raspuns.

Comment

• Am testat acum pe aceeasi versiune, nu am avut probleme la deschiderea nici unei machete. Toate s-au deschis corespunzator, cu machetele din trezorerie. Pe tabul 4 apare restul de plata jos? Oare nu se duce macheta undeva in fundal?

Comment

• Multumesc pentru raspuns. Daca apas pe 4 apare aceasta fereastra, de unde selectez cu mouseul plata, dar direct cu 7 nu vrea, macheta de plata prin caserie nu se duce in spate pentru ca atunci imaginea ar fi gri cu programul si nu as putea sa lucrez pe el cu mouseul. Mentionez ca lucrec prin TS. 120.MACHETA PLATI.jpg

PS: Am elucidat partial misterul, daca apas 4 deschide tabul de plati, daca apas alt+4 la fel deschide macheta de plati, daca aici apas 7 nu mai face nimica insa daca apas alt+7 deschide fereastra de plati. Daca insa sunt in tabul 1 Document si apas 7 sau alt+7 e ca si cum comanda nu ar exista, daca apas 4 si sau alt+4 se activeaza la ecran tabul 4 plati atunci alt +7 merge, ciudat este ca mai este necesar un pas adica activarea tabului 4 plata prin (4 sau alt+4), dar direct nu.

Si mai haios este ca nu ii plac cifrele de la num lock si doar cele normale ale tastaturi. dar doar aici in acesta combinatie in rest sunt perfect functionale numerel de la num lock
                              Last edited by alexadi; 22 February 2024, 15:19. Motiv: Adaugat ps:

Comment

• Am facut testare si prin TS. S-a apucat si colegul de la programare sa faca tot prin TS. Nici un rezultat care sa bata cu ce reclamati. S-a uitat si in cod daca ar putea fi vreo scapare, nimic. Nu stiu cum v-am putea ajuta mai mult.
                                Vom scoate azi o versiune de mentor, daca situatia continua, mai cercetam.

Comment

Working...
                                X