Buna ziua.vreau sa va intreb..eu la martie am pontat jumatate de luna dupa care am bifat sespendare de la data de..la data de..si acum salariatii apar neasigurati.e ok sa sterg perioada suspendarii si sa las setarile facute dupa ghid?
Anunt
Collapse
No announcement yet.
Somaj tehnic - contributii
Collapse
X
-
Buna ziua,
Multumesc pentru feedback!
Legat de ceea ce am spus mai sus, precizez ca in D112 nu apare valoarea CASS aferenta somajului tehnic conf. OUG al lunii aprilie, ci doar al lunii mai aferent perioadei lucrate. Firma are domeniu de activitate constructii si pentru perioada lucrata se aplica facilitatile (doar aceasta valoare o trage declaratia).
Multumesc,
Beatrice
Comment
-
Am si eu o nelamurire caz concret:
in martie a lucrat normal deci in 112 este declarat cu toate contributiile
In luna aprilie somaj tehnic 998 (decontat de stat) toata luna, corect este ca in 112 sa am decaratia pe zero si salariatul apare doar cu zero
In luna mai somaj tehnic 998 (decontat de stat) toata luna, am in declaratie 112 doar contributiile pentru luna trecuta adica pentru aprilie pt mai e pe zero
In luna iunie somaj tehnic 999 decontat de societate 4 zile, am in declaratie 112 contributiile de luna mai + contributiile de luna iunie.
E corect cea ce zic eu, ca sincer nu mai imi dau seama. E ca de fiecare data un prost arunca o piatra in apa (a se citi politicienti, si multe injuraturi dar ma abtin a le scrie) iar prosti (adica noi cei care trebuie sa rezolvam aceste situatii, softisti si economisti) trebuie sa ne chinuim cu rezolvarea problemelor, cand era mai usor ca sa fie declarate luna de luna ca si pana acum si decontate cum era la somaj cu angajatii someri pe baza de conventie.
Comment
-
Am si eu urmatoarea eroare la somajul tehnic:
E: validari globale
Valoarea campului B_pensie > Numarul de asigurati pentru care se datoraeza CAS angajator
eroare regula: V90: B_pensie (2) = B_pensie calculat cf. regulii (0)
Ultima versiune de salarii si de mentor plus duk integrator actualizat la zi. Toate actualizarile azi le-am facut.
Comment
Comment