Anunt
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
8 results in 0,0022 seconds.
Keywords
Membri
Etichete
-
Lipsa constante Saft
Buna ziua. Imi lipsesc simbolurile din modulul declaratii, pentru a le putea asocia cu programul mentor, si nu pot genera D406. Ma puteti ajuta?
-
Cod saft
Buna ziua. Ma puteti va rog ajuta cu codul saft pt o achizitie de servicii din republica moldova , de la o persoana XY care are un ID COD 097080.......
-
Generare comanda furnizor din comanda client
Buna ziua
Daca generez din comanda client o comanda catre furnizor, nu imi preia preturile din oferta, chiar daca exista o oferta de la acel furnizor...
-
Eroare saf-t
Buna ziua. La doua societati am urmatoarele erori:
F: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (1) sectiune Period...
-
Adeverinta CIC
Buna ziua!
In adeverinta pentru concediul de crestere a copilului, la Venitul net realizat sunt incluse si veniturile neimpozabile (in cazul...
-
Retur produse
La generare pozitii in rosu, nu se tine cont de prdusele returnate. Deci, se poate intocmi factura de retur pentru o cantitate mai mare decat cea cumparata...
-
XML E-factura
Cand intocmesc o factura cu valoare negativa catre un client, nu se genereaza automat XML-ul, deci nu se transmite prin SPV prin WME E-factura.
...
-
Erori mentor
Deschid acest Thread in care voi posta de acum inainte erorile pe care le intanlesc in mentor, pentru a fi mai usor de urmarit si de noi utilizatorii...