-
Eroare
Am urmatoarea eroare,cand dau verificare structuri imi apare:Exception EDBEngineError in module MENTOR.EXE at 000C17B6.Index is out of date.Table:/WinMent/DATA/EURO5/NPART.DB.
Si nu pot accesa fisa partener.Cum pot rezolva aceasta problema?Inainte cand imi aprareau erori la o restartare a calculatorului era torul ok,acuma nu a functionat.
-
Daca va da eroarea aceasta la Verificare structuri, incercati si cu o Reindexare (este de-ajuns doar pe luna curenta). Daca nici asa nu se repara, mergeti in structura de directoare a WinMentorului, cautati firma dvs (EUROS) si mutati/stergeti toti indecsii acestui table (NPART). Mai exact, avem npart.db + alte 17 fisiere cu aceeasi denumire, dar terminatie diferita. Dvs. stergeti acele 17 fisere. Mergeti in Mentor si rulati Verificare structuri (la fel, de-ajuns doar luna curenta).
-
Ma akuta cineva,Va rog,am sunat la winmentor au zis ca e din cauza reindexarii si sa dau reindexare sa ies din program si dupa iarasi sa intru,am procedat asa dar nici o schimbare :confused:
-
N-am postat unde trebuie,scuze.:eek:
-
Probabil ca am scris in acelasi timp :) ... uitati-va putin mai sus.
-
-
Da,am scris in acelasi timp.:)
-
Am sters cele 17 fisiere,dar acuma in genere imi scrie Table does not exist.File or directory does not exist.
-
Ati rulat Verificare structuri?
-
Da,nu stiu ce sa mai fac,deja a 2 zi stau cu aceasta problema,atatea am incercat.....si nimic.:mad: