Anunt

Collapse
No announcement yet.

Eroare actualizare versiune curenta

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• Eroare actualizare versiune curenta

Buna ziua!
    Primesc eroare fatala dupa ultima actualizare. Nu pot acces luna curenta. Care este solutia?​

Buna ziua, aceeasi eroare apare si la mine dupa actualizarea la 25.051/1

Comment

A fost actualizat kit-ul de WinMentor de pe ftp, ce rezolva situatia. Trebuie rulat install-ul, fara a mai fi necesar verificarea de structuri.

Comment

Am incercat sa instalam versiunea noua (25.051/1), dar operatiunea de upgrade se opreste la inceputul procesului de verificare structuri, la prima firma, fisier "ngest.db" si imediat se inchide fereastra fara vreun mesaj.
        Pt verificare, am incercat kit-ul 25.022 si ruleaza fara probleme (la fel, cu toate bifele activate).​

Aveti vreo sugestie pentru a putea rula procedura de upgrade, cu verificare structuri ?

Comment

Daca ati revenit la versiunea 25.022, incercati sa reluati instalarea versiunii 25.051, cu bifele activate.

Comment

Am incercat acum cu ultima versiune (25.051/2) si face la fel.

LE Am dat restart la server, mentlck, lansat cu drepturi elevate.

Comment

Windows 11
              Dupa multe incercari (inclusiv antivirus dezactivat) fara succes ... se pare ca executabilul acesta este inpachetat astfel incat, daca il rulezi cu "Run as administrator" (inclusiv autentificat cu Admin), nu executa verificarile si actualizarile. Rulat normal, face toate verificarile/actualizarile.

Comment

Working...
              X