PDA

View Full Version : Eroare Refacere stocuri/solduri

andrea
25 February 2025, 00:12
Buna ziua!

La o baza de date noua, prima luna ianuarie 2025. Am avut un mesaj de eroare la initializarea unui salariat, m-a scos afara si dupa restart primesc mesajul de eroare din imagine.

Ce as putea sa fac? Am incercat mai toate din Service/Avarie (Verificare structuri, Verificare coerenta date/salarii, Reconstituire SysID), am ramas in pana de idei :-(

Multumesc!
Andrea

alexadi
25 February 2025, 08:42
vad ca sunt ceva fisiere de tip .lck o rulare de mentlck sa le gaseasca si sa le stearga?

andrea
25 February 2025, 10:16
Am încercat și mentlck, a găsit doar unul, l-a șters, tot nu merge :-(

Irina
25 February 2025, 10:52
Pare legat de tabla modifcm care este tabla care tine conditile de salarizare. Daca ati scapat de lck uri, faceti o salvare de luna si restaurare cu executabilul de restaurare. Daca nu reusiti asa, luati legatura cu distribuitorul dvs sa va ajute.

andrea
25 February 2025, 11:55
Pare legat de tabla modifcm care este tabla care tine conditile de salarizare. Daca ati scapat de lck uri, faceti o salvare de luna si restaurare cu executabilul de restaurare. Daca nu reusiti asa, luati legatura cu distribuitorul dvs sa va ajute.

Ce inseamna o salvare facuta la timp :-)
Nu mai puteam sa fac nimic pe firma, aveam butonul mare rosu cu "Refacere stocuri/solduri". Dar aveam o salvare de baza de date de ieri, am restaurat-o pe aceea si totul este in regula.

Multumesc tuturor de ajutor,
Andrea