PDA

View Full Version : eroare D112

MaraIs
27 January 2025, 05:09
Buna,
Am urmatoarea eroare d112 f: validari globale eroare structura:namespace ('mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v6') lipsa sau incorect la sectiunea declaratieunica. valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v 3'
Ma puteti ajuta?
Multumesc,

Irina
27 January 2025, 10:21
Valoarea corecta este v6 in acest moment (pana la noi schimbari de la anaf) iar ceea ce va cere dvs v3 e varianta veche, deci cel mai probabil nu aveti duk integratorul actualizat.

MaraIs
27 January 2025, 11:36
Dar nu am facut nimic si am depus declaratii pana ieri si au mers...si vad ca duk integrator pe anaf, actualizarea este la noiembrie...care duk integrator sa il instalez? Multumesc,

Irina
27 January 2025, 11:44
Daca conditiile sunt aceleasi nu vad de ce ar fi probleme. Verificati atent cu care duk se face verificarea (gasiti calea in Diverse /constante generale), vedeti daca nu cumva s-a intamplat ceva cu acest duk. Daca nu, apelati la distribuitor sa arunce o privire

alexadi
27 January 2025, 12:07
In cadrul unei declaratii langa butonul de genereaza declaratie in partea dreapta cum privesti este o pictograma albastra ca un scut (semnul anaf-ului) apasati pe ea si vedeti daca gaseste ceva duk sa faca actualizarea ca eu am avut surprize, vineri seara nu aveam nimci si sambata si-a facut duk actualizarea dar marisoara, asa stiti sigur ca este actualizat acel duk pe care il aveti in constante.

MaraIs
27 January 2025, 12:16
Multumesc mult de ajutor.
La mine apare: validator J23.0.5/P3.0.1

irinatite
27 January 2025, 14:11
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Am primit urmatoarea eroare:

E: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratB1 (1)
eroare atribut: B1_7: valoarea '-40' nu se incadreaza in intervalul cerut

Irina
27 January 2025, 14:35
Eroarea apare de obicei de la un angajat cu medical. Rezolvarea zilelor pe pontaje s-a facut probabil intr-o ordine care nu e cea recomandata, cum ar fi inregistrarea unui medical pe pontaj avans dupa ce a fost rezolvat deja un pontaj likidare unde apar zilele suspendate. Poata ajuta un modific salvez pe likidare sau modificarea manuala a zilelor suspendate, daca nu, refaceti liniile din pontaje pentru acest angajat.

irinatite
27 January 2025, 14:54
Am incercat dar tot aceeasi eroare imi da. Este vorba de un angajat cu timp partial, de 4 ore pe luna, pensionar. In mentor l-am inregistrat la functie de baza (nu mai are alt contract de munca, doar pensia) cu norma intreaga de 4 ore. In luna decembrie a avut si concediu de odihna (5 zile) si in cele 15 zile lucrate are 75 de ore (sta in general 5 ore si nu 4).

Nu stiu ce inregistrez rau. Ideea este ca am de mult acest angajat inregistrat si pana acum nu am avut probleme.

Multumesc frumos.

Irina
27 January 2025, 15:01
Pai daca are doar lucrat in luna(co+lucrat), nu are cum sa va apara nr de ore la suspendate. Ceva nu ati inregistrat bine in pontaj, aici trebuie sa fie problema. B1_7 sunt orele suspendate nu active. Revin cu sugestia sa stergeti pt el pontajele si sa le refaceti, sa va asigurati ca aici pe sinteza apar 0 la suspendate 1735

irinatite
27 January 2025, 15:16
Am refacut. Nu apare nimic la suspendate. Valoarea de 40 ar fi 5 zile de concediu * 8 ore. Dar ea este angajata cu 4 ore. La suspendate imi apare 0. Nu reusesc sa incarc poza cu pontajul.

Irina
27 January 2025, 16:06
Dupa ce ati sters pontajul ati dat si o verificare coerenta salarii din service avarie? Poate ar fi bine sa stergeti inainte si rezolvarea concediului de odihna, poate s-a blocat ceva acolo. Dati recalcul dupa ce stergeti tot

irinatite
27 January 2025, 16:35
Gata a mers dupa ce am dat verificare coerenta salarii.

Multumesc frumos.