Anunt

Collapse
No announcement yet.

operare suspendare contract de munca

Collapse
X

• Filter
  • Timp
  • Show
Clear All
new posts

• operare suspendare contract de munca

Buna seara,

Cum fac sa operez in salarii suspendarea unui contract de munca? am un contract de munca suspendat o luna intreaga si l-am operat in pontaj cu invoiri (I) si cand generez D112 imi da o sumedenie de erori....ce nu fac bine?...cum se opereaza suspendarea corect in winmentor?

multumesc

DAca e toata luna si nu are sume, atunci e musai sa treceti in sinteza zilele suspendate, nu active sinteza.jpg

Comment

multumesc

am facut exact asa si tot imi da urmatoarele erori la generarea declaratiei:

E: asigurat (1) [idAsig = 1]
      eroare atribut: cisAsig: CNP invalid ('A1580411')
      A: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratA (1)
      atentionare regula: S18.1: Daca dat_CAM = false, atunci A_5=0
      E: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratA (1)
      eroare regula: V62.1: daca A_1 in (2, 15, 22) atunci A_13 (2550) = 0
      E: asigurat (1) [idAsig = 1] sectiune asiguratA (1)
      eroare regula: S26.1: A_13 (2550) = 0 pt dat_CAS=false)
      A: asigurat (4) [idAsig = 4]
      atentionare regula: S3: cisAsig <>null daca cnp-ul asiguratului este NIF(9000001476165)
      A: asigurat (6) [idAsig = 6]
      atentionare regula: S3: cisAsig <>null daca cnp-ul asiguratului este NIF(9000001510608)
      E: validari globale
      Creanta 02. Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati diferita de suma calculata
      eroare regula: A21.2: (pt. codOblig=412) suma introdusa (1994) = suma calculata conform regulii (1356)

cum pot rezolva erorile?...multumesc

Comment

Par cunoscute erorile, parca ati mai postat.
        Primul angajat e clar, are cnp aiurea (formatul Axxxx nu exista in Romania), probabil si incadrarea pe acte nu e ok.
        Pentru restul daca au obtinut cnp romanesc trebuie sa aiba si un cis, care arata ca e asigurat la sanatate in Romania si el trebuie trecut.

Comment

asa este ....am rezolvat trebuia pus la conditii salarizare in loc de tara Non UE...Romania caci are domiciul in Romania.

multumesc

Comment

Working...
          X