Contactati-ne
Comercial Ico

Departament comercial

Tehnic Ico

Suport tehnic

Chei Ico

Activare chei

Aboneaza-te la newsletter


TeamViewer

Team Viewer

TeamViewer este solutia pentru partajarea simpla a spatiului de lucru. Putem controla la distanta spatiul de lucru al unui partener pentru a oferi asistenta online sau putem sa aratam ecranul nostru unui client.

Cu TeamViewer, ne putem conecta la orice PC sau server din lume in cateva secunde. Putem controla de la distanta PC-ul partenerului nostru ca si cum am sta in fata lui.

Pentru clientul spontan: TeamViewer QuickSupport

Este modul client redus si compact, care se executa imediat fara instalare si nu necesita drepturi de administrare - optimizat pentru asistenta instant.

QuickSupport.exe

Versiune completa: Team Viewer All-In-One

Aceasta versiune poate stabili si accepta conexiuni dinspre exterior - o solutie convenabila pentru orice situatie.

Support.exe

Declaratie de securitate

TeamViewer utilizeaza o tehnica de criptare completa bazata pe privare/public Key Exchange si AES (256 Bit) Session Encoding. Aceasta tehnologie este bazata pe aceleasi standarde precum https/SSL si este considerata complet sigura dupa standardele actuale. Key Exchange-ul garanteaza de asemenea o protectie deplina a datelor intre clienti. Acesta inseamna ca nici serverele noastre de distribuire nu vor putea sa citeasca fluxul de date.

Toate fisierele programului sunt securizate cu ajutorul tehnologiei VeriSign. Acesta va permite sa verificati originea executabilelor pe care le-ati primit.


Declaratie TeamViewerAniversare 23 de ani WinMENTOR Software