Buna ziua,
Am o angajata de 32 ani si imi calculeaza deducerea de baza (eu nu am pus nici o bifa nicaieri ). E singura salariata pentru care se calculeaza deducere de baza (are contract partial). Cum se poate debifa?
Buna ziua,
Am o angajata de 32 ani si imi calculeaza deducerea de baza (eu nu am pus nici o bifa nicaieri ). E singura salariata pentru care se calculeaza deducere de baza (are contract partial). Cum se poate debifa?
Probabil aveti bifa pusa pe cumul functie in nomenclator deducere generale. Scoateti bifa si dati recalcul Screenshot_17.png
Nu este pus nici o bifa
dar ce tip de contract este angajata dvs? pentru ca daca ii face deducere atunci sigur nu e cumul functie si trebuie sa vedeti unde e pusa bifa in conditii salarizare si daca bate cu ce e in nomenclator
Are contract partial, dar e functia de baza
este cu contract de munca partial, cu 4 ore (a fost un an de zile in suspendare)
Pai daca e trecuta functie de baza, cum sa nu ii calculez eu in program deducere? Tipul de contract va spune ca daca e functie de baza trebuie sa aiba si deducere, deci daca doriti fara deducere trebuie sa o incadrati pe cumul functie.