Buna!
M-am obisnuit sa existe deja zilele libere introduse (asa au fost in 2023), se pot prelua automat? Deocamdata am introdus eu manual pentru ianuarie.
Multumesc,
Andrea
Buna!
M-am obisnuit sa existe deja zilele libere introduse (asa au fost in 2023), se pot prelua automat? Deocamdata am introdus eu manual pentru ianuarie.
Multumesc,
Andrea
In cateva zile vom scoate versiune cu tablele actualizate.
Nu reusesc sa salvez tabela la o parte din firme, primesc mesaj cu "Key violation", "Eroare in Zile nelucratoare [TEditZiNeluc]".
Dati din service/avarie/reconstituire sysid
Multumesc mult!
Buna ziua.
Documentatia cu configurarile la salarii (salariu mediu, ore medii) pentru 2024 exista pe undeva?
Multumesc!
Modificarile le gasesti aici: http://ftp.winmentor.ro/WinMentor/Ve...RIE%202024.pdf
eu intrebam de modificarile care se fac in Constante Generale/salarii
Constantele nu sunt incluse in documentatie pentru ca nici anaf nu a scos oficial in anexele cu validari aceste informatii. Daca vreti neaparat, informatiile se gasesc pe internet pe alte pagini, ma refer la salar mediu si ore medii.
Pai trebuie sa modific constantele daca vreau sa calculez salariiile la ianuarie nu?
Si dupa ce le modific, uit sa scot bifa de la verificare corectitudine date si mi se sterge tot. In fiecare an e la fel.