Sunt afisate rezultatele de la 1 la 5 din 5
 1. #1
  Data inscrierii
  June 2013
  Posturi
  3

  Implicit Importare date nomenclator produse, clienti+ stocuri

  Buna ziua,

  Ma gandesc sa schimb programul actul cu winmentor. As putea importa catalogul de produse (e in excel), nomenclatorul de clienti si raportul de stocuri (ultimele doua sunt tot in excel, dar generate de programul actual)?

  Daca da, imi puteti spune cum, sau indruma spre o sursa de documentatie? Ca as vrea sa fac o "simulare" pe versiunea demo.

 2. #2
  alexadi e offline Super Veteran al Forumului
  Data inscrierii
  January 2013
  Posturi
  513

  Implicit

  Pentru inceput tr sa le treci din excel in txt iar aopi stocurile le importi usor uite aici in acest post tocmai despre asta intrebam si eu http://forum.winmentor.ro/showthread.php?t=727 in acelasi timp imi importa si nomenclatorul insa ma lovesc pt moment de faptul ca nu imi aduce si caracterizarea contabila adica contul 3028,303, etc, gestiunea insa mi-o aduce.
  Tot pintr-o asemenea procedura poti initializa si soldurile la parteneri,
  Insa nomenclatorul de produse si nomenclatorul de parteneri strict ca proceduri distincte nu vei reusi, adica import nomenclator articole de sine statatot nu exista si nici cel de parteneri la fel, poti doar sa le aduci prin import facturi,

  Uite aici toata documentatia de import din alte aplicatii: http://www.winmentor.ro/download.php?section=winmentor

  Daca reusesti sa importi complet sa ne spui si noua cum ai reusit, ca si eu unul as fi interesat si mai sunt muti ca mine banuiesc, ca poate prin efort colectiv ne prindem de chichitele care ne scapa.

 3. #3
  Data inscrierii
  June 2013
  Posturi
  3

  Implicit

  Mersi de raspuns.

  adica import nomenclator articole de sine statatot nu exista
  N-as putea sa pun stoc 0 pe fiecare produs din nomenclator, si sa le import asa?

  Pentru import facturi ar trebui sa descifrez intai structura tabelelor bazei de date de la programul pe care il folosesc acum. Pare complicat, mai ales ca 1 spatiu sau vigrula aiurea probabil vor da totul peste cap.

 4. #4
  alexadi e offline Super Veteran al Forumului
  Data inscrierii
  January 2013
  Posturi
  513

  Implicit

  Cu stoc pe zero nu ma gindesem sa incerc am incercat acuma si merge, insa daca tu le ai in excel le poti trece in txt usor, singura problema la importu prin initializare stoc ramane ca nu imi aduce si contul (303 si 3028), am scris la cei d ela mentor sa vad ce imi raspund cu toate ca acest element exista si e trecut si in interfata bcs pentru a aduce noi articole cand importi prin itializare stocu insa nu tine cont de ea.

 5. #5
  Data inscrierii
  June 2013
  Posturi
  3

  Implicit

  Am vazut la nomenclator>articole>clase de incadrare un buton cu "valori implicite articolelor din clasa", si apare un meniu unde e un buton cu "tip contabil" si acolo se pot pune conturile. Si la importul cu initializare, am vazut ca printre atributele produsului e si clasa, deci poti incerca si asa.

  Alta chestie- cum se poate seta la initializarea de stoc pretul in valuta? Si ce se poate face daca pretul de achizitie e intr-o valuta, si cel de vanzare in alta?

 

 

Reguli de Postare

 • Nu poti posta thread-uri noi
 • Nu poti posta raspunsuri
 • Nu poti posta atasamente
 • Nu poti edita posturile tale
 •