Sunt afisate rezultatele de la 1 la 6 din 6

Thread: Revisal

 1. #1
  Data inscrierii
  February 2009
  Locatie
  Bucuresti
  Posturi
  27

  Implicit Revisal

  Astazi, satul de aplicatia de 2 lei (a se citi "rahat") numita Revisal, am incercat sa folosesc "registrul angajatilor" din Mentor si sa export fisierul. Din pacate am primit, la transmiterea online a fisierului .xml pe siteul ITM, urmatoarea eroare:

  "ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. -31011ORA-31011: Nu s-a reuşit analizarea XML ORA-19202: Eroare la procesarea XML LPX-00222: eroare recepţionată de la funcţia de apelare inversă SAX"

  Intrebarea este: se poate genera o forma valida de fisier din Mentor (banuiesc ca DA), si in cazul acesta care ar putea fi cauza erorii de mai sus (eventual setari de modificat in constante)?

  Ca amuzament, va redau mai jos raspunsul primit de la firma care a creat aceasta aplicatie referitor la utilizarea ei pe SO Vista sau Windows 7 (in cazul in care mai intentiona cineva sa intrebe oficial):

  "Buna ziua ,
  Am inregistrat solicitarea dumneavoastra cu numarul 3862 din 11/12/2009.
  Va informam ca aplicatia ReviSal nu este compatibila cu sistemele Windows Vista si Windows 7 indiferent de versiune intrucat in momentul aparitiei aplicatiei aceste sisteme nu existau pe piata.

  Totusi va prezentam urmatoarea solutie:
  Copiati fisierele cu extensia .ocx din atasament in locatia C:\Windows\System32
  Instalati de pe site-ul www.inspectiamuncii.ro in ordine : Revisal - versiunea v 2.0.6, Patch ReviSal.KB.206.003 , Patch ReviSal.KB.206.004
  Rulati aplicatia.
  In cazul in care alegeti aceasta solutie va rugam sa ne confirmati ca functioneaza.

  Atentie: Solutia de mai sus poate dauna sistemului de operare. Solutia recomandata de noi este sa folositi Windows XP.
  In cazul in care unul sau ambele fisiere deja exista in System32 va rugam sa efectuati o copie de siguranta pentru fiecare dintre ele.
  Va multumim ,
  Alin CIOLTEI
  C u s t o m e r S u p p o r t
  Teamnet International S.A.
  +4 021. 311.66.29; +4 021. 311.66.37 "
  www.teamnet.ro


  Raspunsul mi se pare de 2 lei exact ca si aplicatia. Pacat ca n-au creat aplicatia in DOS ca probabil o lasau asa pana la extinctia finala a speciei umane de pe Terra.

 2. #2
  Data inscrierii
  February 2009
  Locatie
  Bucuresti
  Posturi
  27

  Implicit Revisal

  Pana la urma am descoperit ca solutia de compromis pt. a rula aplicatia fantastica numita Revisal pe Vista este de a dezactiva temporar User Account Control din Control Panel->User accounts. Parerea despre aplicatie ramane valabila, mai ales ca ultimele "carpeli" ale Revisal nu se pot instala pe vista.
  Despre exportul registrului din WinMentor stie cineva daca functioneaza sau nu?

 3. #3
  Data inscrierii
  February 2009
  Posturi
  22

  Implicit revisal

  Eroare care o genereaza serverul de la itm este posibil sa vina din lipsa unor informatii la nivelul datelor firmei respective (strada, numar, etc), cel mai probabil ca fisierul pe care vrei sa-l transmiti este gol sa nu are date corecte pentru firma in cauza. Chiar si in masura in care o sa rezolvi problema aceasta tot mai mai trebuie sa-ti actualizezi revisalul (din mentor) cu toate modificarile din urma, adica lucru manual la fel ca si in programul de la itm, pentru ca trebuie sa fii nebun sa dechizi lunile in urma; altfel o sa ai diferente intre modulul de salarii, revisal (winmentor) si ceea ce ai declarat la itm. Succes!

 4. #4
  Data inscrierii
  April 2009
  Posturi
  81

  Implicit

  Buna ziua, am o mica problema la registrul angajatilor, in sensul ca nu vrea sa preia datele firmei. Cand ii dau adaugare/preluare, incearca sa preia, nu se intampla nimic, apoi trebuie sa il inchid fortat. In schimb, datele angajatilor si contractele de munca se preiau fara probleme. Firma e noua, incepand cu luna ianuarie 2011. Am incercat pe 3 calculatoare si e la fel. Am creat o alta firma test ca sa vad daca face la fel si se preiau fara probleme si datele firmei. Cred ca e ceva cu baza de date si nu imi dau seama. Pana acum am lucrat cu revisalul din mentor pentru alte firme si a fost ok. Daca puteti sa imi dati ceva idei.
  Va multumesc.

 5. #5
  Data inscrierii
  September 2008
  Locatie
  ~ BV, sau @ BV ...
  Posturi
  418

  Implicit

  Puneti executabilul de la revisal in exceptiile din Data Execution Preventer... ca si mentor.exe, dealtfel...
  _____________________________
  Cu bine, Adi.

 6. #6
  Data inscrierii
  April 2009
  Posturi
  81

  Implicit

  Multumesc de raspuns, dar eu ma refeream la revisalul din mentor ca nu preia datele firmei. Am incercat ce ati spus, dar tot nu merge.
  Cred ca voi crea o firma noua, voi prelua datele firmei noi in registrul angajatilor si apoi voi lucra 'prin spate' in baza de date, preluand din vechea firma intrarile, iesirile, nomenclatoarele de articole, parteneri, plan de conturi, gestiuni, salariati, etc. Firma are doar doua luni, de aceea incerc aceasta varianta, altfel nu recomand.

 

 

Reguli de Postare

 • Nu poti posta thread-uri noi
 • Nu poti posta raspunsuri
 • Nu poti posta atasamente
 • Nu poti edita posturile tale
 •